Gaveborg in Oostwold beste sportkantine van Noord Nederland

Geschreven: donderdag 22 februari 2018 Geschreven door: wm

Gaveborg in Oostwold beste sportkantine van Noord NederlandGaveborg in Oostwold beste sportkantine van Noord Nederland

Donderdag 22 februari 2017 hebben de beheerders van de Gaveborg in Oostwold de Gouden Spatel in ontvangst mogen nemen, voor de best presterende sportkantine van Noord- Nederland. De titel ”de beste sportkantine van Noord Nederland 2017” ontvang je echter niet zomaar!

Namens Heineken wordt deze uitgereikt aan de sportkantine die het meeste punten scoort na diverse bezoeken van mystery guests. Deze gasten beoordelen de sportkantine op bijvoorbeeld gastheerschap, service en bierbehandeling.

De verkiezing van de beste sportkantine van de regio is onderdeel van het Goed Getapt-kwaliteitsprogramma van Heineken. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.000 horecaondernemers mee. Alle sportkantines die deelnemen aan dit programma worden meerdere keren in het jaar beoordeeld door mystery guests. Op deze manier kan beoordeeld worden of de gasten op de goede manier van hun bier kunnen genieten.

Heineken helpt hiermee Nederlandse horecazaken naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling. Door middel van een training voor de vrijwilligers in de eigen sportkantine, worden alle ideale omstandigheden voor het optimaal genieten van een biertje besproken en geoefend.

Ook de Gaveborg en haar vrijwilligers hebben dit ondergaan en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Naast de vele titels en prijzen die de Gaveborg inmiddels gewonnen heeft, is het heel mooi dat ook de vrijwilligers met deze titel in het zonnetje zijn gezet.

voor de Gaveborg Prijzenkast