Nieuwsbrief 2018-02: EVENEMENTEN AGENDA Gavekerst en Wandeling

Nieuwsbrief 2018-02: EVENEMENTEN AGENDA Gavekerst en WandelingGaveKerst 2018 Oostwold          vanaf 17:00 vrijdag 14 december ‘18

Hallo Oostwold! Wij zijn Sade, Denise, Ruben, Robert en Femke en wij zijn studenten van de Hanzehogeschool. Dit jaar organiseren wij de Kerstwandeling (17:00) en de Kerstmarkt (18:00) van de Gaveborg in Oostwold. We hebben er nu al zin in en willen u graag als dorpsbewoner hierbij betrekken!

Om de kerstmarkt en kerstwandeling compleet te maken hebben we uw hulp nodig. Wij willen u vragen om lege (groente)potjes te bewaren en deze met waxinelichtjes bij uw huis/stoep te plaatsen tijdens de kerstwandeling om het op deze manier gezelliger te maken! Qua versieringen kunnen we vooral verlichting en verlengsnoeren van u goed gebruiken. Ook hebben we nog een aantal volwassenen (vanaf 18 jaar) nodig die met groepen kinderen mee willen lopen tijdens de wandeling, en een aantal vrijwilligers die bij de standjes mee willen doen bij het uitbeelden van het kerstverhaal. Het gaat hierbij voornamelijk over het uitbeelden en daarom komt er niet veel tekst aan te pas.

Om u op te geven als vrijwilliger voor het kerstverhaal of het meelopen tijdens de kerstwandeling kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen jullie allemaal te zien op 14 december!