Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS UIT OOSTWOLD Gaveboules sluiten seizoen gezellig

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS UIT OOSTWOLD Gaveboules sluiten seizoen gezellig In april zal weer gestart worden met het nieuwe jeu de Boules seizoen, maar natuurlijk moet het huidige seizoen gezellig worden afgesloten. Op woensdagavond 24 oktober was het zover, na een veelzijdig lopend buffet met bijzondere combinaties moesten natuurlijk ook de hersens nog even aan de slag. Er werd gestreden om de afsluitingswisselbokaal. Met veel verschillende vragen werd de kennis van de Gaveboulers getest, waarbij er veel leuke antwoorden naar voren kwamen.

In de pauze bleek team Groen bestaande uit Willie Feenstra, Gerda Mulder en  Lilian de Vries, al een behoorlijke afstand genomen van de rest. In de tweede ronde van vragen wist team Groen de afstand verder te vergroten. Maar dat was logisch! Want wie ooit de beschuiten in een pak buischuiten geteld heeft moet toch wel de winnaar zijn! Hierbij werd wel even gemeld dat zij (Gerda) niet ook de macaroni en hagelslag in een pak telt. Het was een zeer gezellige avond met veel grappen en plezier. Op naar het volgend seizoen!  

Wilt u ook deel uitmaken van deze leuke groep en van april t/m oktober Jeu de Boulen, wij horen het graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.