Gemeente Westerkwartier publiceert wekelijks in De Krant en de Streekkrant

Media Totaal

Uitgever Media Totaal geeft op dit moment drie kranten uit in het Westerkwartier. Naast De Krant en de Streekkrant verzorgt de uitgever ook het Achtdorpennieuws in de gemeente Marum. Deze laatste uitgave neemt Media Totaal vanaf 1 januari 2019 tweewekelijks op als bijlage in De Krant.

Digitaal
De nieuwe gemeentepagina is vanaf 1 januari ook iedere week digitaal te raadplegen via www.westerkwartier.nl en via www.media-totaal.nl.

Verspreiding
Uitgever Media Totaal Noord is verantwoordelijk voor de verspreiding van beide huis-aan-huis-kranten in de nieuwe gemeente Westerkwartier. Bij vragen of klachten over de bezorging kunnen inwoners contact opnemen met de uitgever via telefoonnummer 050-4065040 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of het melden via whatsapp op 06-55801199 of via de website www.destreekkrant.nu. Daarnaast liggen de Streekkrant en De Krant op de bekende afhaalpunten zoals onder meer supermarkten en gemeentehuizen.   

Elektronische bekendmakingen

Op de gemeentepagina publiceert de gemeente onder meer vergaderingen, bijeenkomsten, openingstijden en algemene informatie. De officiële bekendmakingen zoals aangevraagde en verleende vergunningen publiceert de gemeente vanaf 1 januari 2019 alleen digitaal. Inwoners kunnen het gemeentenieuws over hun buurt volgen via de gratis emailservice of app gemeentelijke bekendmakingen. Zij kunnen zich hierop abonneren via https://overuwbuurt.overheid.nl/.