Project Zonnewal woensdag 30 maart ‘16

Na deze informatie kon iedereen terecht bij acht verschillende tafels, bemand door alle leden van de projectgroep om vragen te  stellen over de vier aspecten van de Zonnewal: de planning  en opbouw van de wal, geluidsreductie, de zonnepanelen-installatie en de ECO (Energie Coöperatie Oostwold).

Het was een drukte van belang met heel veel vragen en enthousiaste reacties. Niet alleen waren onze dorpsgenoten enthousiast over de geluidsreductie en elektrisch-neutraal Oostwold. Ook de extra recreatieve mogelijkheden met fiets- en voetpad en een ruiterpad op een met bomen, struiken en kruiden begroeide wal met ecologische meerwaarde, spraken heel erg tot de verbeelding.

Project Zonnewal woensdag 30 maart ‘16Al veel dorpsgenoten hebben via een formulier aangegeven dat zij graag in de toekomst lid willen worden van de ECO om dit plan te realiseren.

Op de website van het project Zonnewal Oostwold, kunt u de presentatie van deze avond terug kijken.

Vooruitblik

Op dit moment zijn we als projectgroep met veel  energie en plezier  bezig om daadwerkelijk de Energie Coöperatie Oostwold op te richten. Zodra hier meer overbekend is, laten we het zeker weten! Onze plannen blijven niet onopgemerkt, ook de Rijksuniversiteit Groningen heeft interesse getoond en hier werken we inmiddels ook mee samen. Kortom we zijn volop in ontwikkeling!

We kunnen hierbij nog wel ondersteuning gebruiken. Op dit moment zou secretariële ondersteuning, website ondersteuning en financiële ondersteuning zeer welkom zijn.

Mocht u daar een bijdrage aan willen leveren, neemt u dan vooral contact op met de projectgroep. Dat kan per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., u mag ook bellen met Jannie Kootstra:  06 - 23886582.

Project Zonnewal Oostwold gemeente LeekAls u op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen, of heeft u welkome ideeën, stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder kunt u ons volgen op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.zonnewal-oostwold.com   en  

http://twitter.com/zonnewal