The Dance Area

Dansstudio A&A Oostwold gemeente Leek

The Dance Area (voorheen Dansstudio A&A)  bestaat uit een energiek koppel die graag hun passie voor dans delen met mensen van jong tot oud. Het koppel (Angela van der Laan & Alfred Wagenaar) heeft afzonderlijk en samen jarenlang wedstrijden gedanst in het stijldanscircuit. In mei 2013 hebben ze een streep door het wedstrijddansen gezet en kwam het besluit om hun passie voor dansen voort te zetten. Een breed scala aan dansmogelijkheden worden op verschillende niveaus en voor diverse doelgroepen in plaatselijke zalen aangeboden.

Reguliere aanbod:

Groepslessen: Zumba, Steps, Hiphop en Kids Dance 
Cursus: Stijldansen

Extra activiteiten:
  • Groepslessen verzorgen op invalbasis 
  • Het organiseren van een kinderfeest en/of kinderdisco 
  • Bruidsparen helpen bij het bedenken, leren en oefenen van een openingsdans
  • Het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen 
  • Het geven van diverse dansworkshops voor jong tot oud
Planning

Zie voor de planning van de Steps-, Zumba- en Stijldanslessen de rechterkolom onder onze contactgegevens.

Locatie

De groepslessen en cursussen worden aangeboden in De Gaveborg (Oostwold) en in De Meeden (Aduard). Voor de ‘Extra activiteiten’ is De Gaveborg een mooie locatie waar vanuit diverse (dans)activiteiten kunnen plaatsvinden. Deze sfeervolle accommodatie is voorzien van allerlei faciliteiten en gemakken, zoals: bar, televisie, terras, sport- en feestzaal. Samenstelling van consumpties en catering kan in overleg geregeld worden met de beheerders. De Gaveborg bieden The Dance Area aan als optie. Het is ook mogelijk om een activiteit op een door u zelf gekozen locatie te laten plaatsvinden.

Nieuwsgierig naar één van de lessen?

Het is het hele jaar door mogelijk om GRATIS en vrijblijvend een proefles te volgen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een kijkje komen nemen bij een van onze lessen, kunt u contact met ons opnemen of onze site bezoeken via onze contactgegevens rechts.