Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Volleybalverenigingen

Volleybalverenigingen

In Oostwold zijn er maar liefts vier actieve volleybal groepen/verenigingen. Allen maken zij gebruik van de sportzaal van de Gaveborg.

Meer informatie

Via de links hieronder en het menu kunt u kennis maken met deze twee biljartverenigingen.

 

 
 
Volleybalvereniging de Opslag Volleybalvereniging Gave Ballen
Arend Doorduin Christie van Kapel en Geartsje Zondervan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vollebal Nova Heren Volleybalvereniging ORYX Dames
Gerard Kremer Jannie Kootstra
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.